Wie we zijn

Prettig kennismaken

In 2013 kwam ik in aanraking met de producten van Mannatech. Het kwam op mijn pad en de producten klonken simpelweg té goed om waar te zijn. Het zakelijke model (Netwerk Marketing) was voor mij onbekend en zorgde voor vragen en onbegrip.

Na drie maanden uitgebreid onderzoek te hebben gedaan naar alle producten, het zakelijke model en de getuigenissen te hebben onderzocht (door de mensen zelf in persoon te bezoeken) kreeg ik de volgende antwoorden:

 1. Netwerk Marketing is goed voor 22.590 miljoen euro in West-Europa alleen in 2014 (bron)
 2. In West-Europa werken 3,420,322 mensen binnen Netwerk Marketing  in 2014 (bron)
  .
 3. Mannatech bestaat al meer dan 22 jaar, heeft meer dan 100 patenten wereldwijd
 4. Mannatech is een beursgenoteerde organisatie aan de NASDAQ (MTEX)
 5. Mannatech werkt in 25 landen waardoor je direct internationaal aan de slag kan
 6. Mannatech bied een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen
 7. Mannatech is een van de weinige spelers in de supplementen industrie die daadwerkelijk zelf haar onderzoek doet en hierin al meer dan 50 miljoen dollar heeft geïnvesteerd
  .
 8. Het compensatieplan van Mannatech bied de mogelijkheid voor iedereen om passief inkomen te verdienen met de producten van Mannatech.
 9. We maken gebruik van een bewezen, effectief systeem dat iedereen in staat stelt om binnen korte tijd een inkomen te verwerven.

Toen ik deze unieke kans volledig begreep ben ik zakelijk begonnen met Mannatech. Dit is in drie jaar uitgegroeid tot een groot netwerk in Nederland waarvan 90% tevreden productgebruikers en 10% een team van enthousiaste mensen is die er hun (extra) werk van hebben gemaakt.

 

Matthias Joosse en Alfredo Bala -CEO Mannatech

Matthias Joosse

Matthias Joosse

Executive Director Mannatech

Wat wij in Nederland doen:

 • Het geven van presentaties over de Mannatech mogelijkheid
 • Het verzorgen van training voor mensen die zakelijk werken met Mannatech
 • Het succesvol opstarten, coachen en begeleiden van Mannatech associates

Meer weten, een presentatie bijwonen of zakelijk geïnteresseerd? Schroom niet om te bellen of te mailen en in contact te komen met het succesvolste Mannatech team van Nederland.